平時我都中意食牛多啲🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️牛迷💁‍♂️ 但我知呢間cafe paradise出名 香脆豬手多啲🤔🤔 咁今次就破例食下🐷🙌佢夜晚set dinner 香脆豬手配燒汁 $168 包餐湯沙律 是日甜品 仲有杯餐茶 都幾抵下🤔🤔我幾中意個沙律 菜都幾新鮮 份量十足!配黑醋特別開胃🙆‍♂️🙆‍♂️ 食完為一陣既香脆豬手做定準備🙆‍♂️🙆‍♂️ 香脆豬手配燒汁 上場啦!!!又一個份量十足!!同我隻手一樣大🤷‍♂️ 好彩係我黎食 如果係女朋友黎都唔知佢點算🤷‍♂️🤷‍♀️ 豬手係烚完再炸焗 所以肉質唔會乾哂 仲好juicy同特別腍!!廚師都處理得好好 食既時候唔會有豬既臊味!!唔錯! 塊皮又炸得好脆 我梗係又食哂成塊皮啦🙆‍♂️配菜既脆玉瓜味道都調得唔錯 另外果塊我估係蕃薯脆片🤔🤔 整體相當唔錯💁‍♂️飲品我就加左$15要特飲 Chocolate@Paradise🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️ 唔係講笑!勁好飲!Chocolate面係Movenpick朱古力雪糕!落重本!呢$15比得有價值!!💁‍♂️💁‍♂️ 飲品要搞均再飲 第一啖飲得出好濃既鮮奶味!💁‍♂️ 再飲底啲就有濃濃既朱古力味!一試難忘!💯‼️ (去toilet既時

香脆豬手配燒汁

Chocolate@paradise

(去toilet既時候我見到佢係用Meji鮮奶!唔怪得杯朱古力都特別好飲啦!)
是日甜品
2018-06-16