同朋友相約喺旺角行街,大家都諗唔到食咩不如就食放題🤪乜嘢都有嘛!TOP 商場又唔少年輕嘅品牌,行街之餘仲可以醫肚仔!我哋去到商場嘅4樓見到一間門面唔錯嘅餐廳於是去試吓!係食燒肉嘅八木橋!個名夠晒日式~~OMG 😳 原來餐廳仲做緊優惠,午市「霞」套餐居然一送一!!更加速我哋嘅決定😌環境好寬敞,店員有禮咁樣招待我哋介紹點樣點餐! 佢哋嘅甜品有雪糕同雪條,同埋有唔同嘅飲料 係任飲唔嬲🤣套餐包含 和牛西冷扒、2隻新鮮鮑魚、牛肋條、雜菌、雞泡魚乾同兩片比目魚🥰全部都好好味本身有少少調味所以唔使太點醬汁都OK!鮑魚勁彈牙啊!💕加少少黑胡椒已經好好味😋另外大家都可以手機落單,點唔同類型嘅刺身同埋肉類!有成過百款可以仼點😄 各位愛食肉嘅朋友有福啦!我哋都有點到刺身,三文魚同帶子都好新鮮!食過不停😘食到我地大叫滿足🤣佢哋嘅肉類全部都新鮮,唔會食到有任何雪藏味道!而且員工都好耐心介紹同埋服務😘衛生環境亦都好理想! 會再去食多次試吓其他更多唔同嘅食物🤪

TOP 商場又唔少年輕嘅品牌,行街之餘仲可以醫肚仔!
我哋去到商場嘅4樓見到一間門面唔錯嘅餐廳於是去試吓!
係食燒肉嘅八木橋!個名夠晒日式~~

本身有少少調味所以唔使太點醬汁都OK!
鮑魚勁彈牙啊!💕加少少黑胡椒已經好好味😋

另外大家都可以手機落單,點唔同類型嘅刺身同埋肉類!
有成過百款可以仼點😄 各位愛食肉嘅朋友有福啦!

比目魚
刺身