2006-02-15 36 瀏覽
琴日情人節去左lee度食, $398/位+ 10%頭盤:有龍蝦沙律or 煎鵝肝(任選其一), 結果我地兩個都覺得係沙律較好味, 鵝肝一般.湯:龍蝦海皇湯- ok, 唔係太咸, 味道都夠濃, 湯料有1隻中蝦開邊, 2隻類似青口的物體, 但應該唔係青口. 2碗湯內4隻青口物體, 其中2隻有沙.雪葩:熱情果味- ok, 唔太藥水.主菜:羊架or 鴨胸- 羊架味道幾好, 火路控制得幾好, 但鴨胸超唔得, 值頭覺得晒錢.甜品:士多啤梨蘇皮- 好好味, 士多啤梨唔酸, 未食已經傳來陣陣芳香, 平時我唔食士多啤梨, 因怕酸. lee種應該係靚的士多啤梨, 蘇皮做得好好, 上碟時雖然有cream, 但都好脆, 唔硬, 好鬆化.服務方面: 琴日都好多人, 已經full晒, no walk in, waiter d 態度唔差, 傳聞中四眼maybe經理, 講野雖然有d硬, 欠缺小小技巧, 但係好有禮貌而且都樂意服務人客.
琴日情人節去左lee度食, $398/位+ 10%

頭盤:

湯:

雪葩:
熱情果味- ok, 唔太藥水.

主菜:

甜品: