2009-06-03 2 瀏覽
一頓難忘的生日晚飯為了男朋友生日, 到處找地方慶祝. 最後見到這間私房菜在Open Rice 有好的食評, 決定一試.果然有驚喜!! 老闆兼大厨- Andrew 以客為本的服務態度簡直係一百分!!!由於本人一心想俾男朋友一個難忘的生日, 所以早一星期開始不斷Email俾Andrew, 了解, 安排Menu. 連我自己都覺得煩! 但Andrew不斷給我跟進. 到當日, 食物百分好味賣相吸引! Andrew 好nice, 2 位servers也好有禮貌, 好專業! 我們最愛soup, main course- 牛面珠, 菠蘿sobert & dessert: Crème Brulee & Chocolate Bombra with Vanilla Ice-cream. 唯一美中不足係: 原本我已安排 & email 俾咗我和男朋友分別食咩嘅menu, 但當日又再由頭盤至甜品問一次邊個食咩.咁就少咗啲驚喜! email 時話有紅酒, 仲俾埋價錢, 但去到話無賣酒類飲品.不過只係小事!我和男朋友當晚食得好開心! 多謝Seven Thirty 的 用心款待!!有機會一定再來!!!
一頓難忘的生日晚飯

賣相吸引!

有機會一定再來!!!
2009-05-30
生日