2022-11-06 2391 瀏覽
通常食開麥記,KFC 既我,真係好少係香港食其他快餐。 今日,最後一日學急救,咁就係呢度食埋最後一餐當同尼個地方道別。喺太古廣場兜咗幾個圈,,周圍啲嘢都太高檔,一唔係就唔啱食,最後去咗超市裏面嘅快餐店。點知超細,超多人,真係超崩潰,好彩等咗五分鐘就有位。🌟Original burger combo($91) 🌟叫咗最普通最原始嘅漢堡包,combo可以加一個凱撒沙律又或者薯條。 店舖聲清漢堡牛扒係用100%澳洲牛肉製成。食落都真係幾有牛味嘅,唔似麥當勞講真一塊扒。 但係講真shake shack 同five guys同嘉寶 ,都係用real beef, 但係價錢同埋味道就好食得多。 因為佢個酸瓜世界級咁咸,仲有比得超小醬,好孤寒。 食開平價嘢嘅快餐既我表示,我會寧願食返麥當勞。 呢個價錢同埋質素真係唔值。

🌟Original burger combo($91) 🌟

仲有比得超小醬,好孤寒。