2024-03-24 292 瀏覽
師傅淨係話熟客緊要,生客完全冇理第一次去試,因為舊同事成日post相,所以第一次試。無特別搵師傅,點知個經歷非常差。原來識師傅係差咁遠,平時食omakase,就算唔識師傅都唔會質素差好遠,呢間令我震驚我相信lunch大家都係食間餐廳最貴的omakase,$880 each,但係食的野差天同地,仲要聽個師傅講講,依家市道差,黎食dinner比返個lunch 個價錢同質素d熟客,睇到自己第一次黎食同其他人的質素,差咁遠,真係唔會有下次。而且一個月前book講定話生日飯,有冇得低甜品插支蠟燭,佢哋話ok.但end up乜都無,食完甜品就埋單。而且餐飯個師傅好求其,,大家同一個set,比我哋食飽就算(我意思同隔離枱的野差好多野食,一睇就知係師傅大細超)總之呢個價錢,呢啲咁的師傅同質素真係唔會介紹同下次,真係好小寫食評,呢個餐廳就算有再幾好食,都無下次。影左個位大細超的師傅相,可能係老闆,真係要檢討下
師傅淨係話熟客緊要,生客完全冇理

但end up乜都無,食完甜品就埋單。

影左個位大細超的師傅相,可能係老闆,真係要檢討下