餐廳: 御泰坊-泰越菜
資訊:

2018-07-18 2526 瀏覽
今次一行6 人 終於 可以食到宵夜套餐$98 可以order 2 個小菜式仲可以 滿足我呢d咩都試下今次叫左10 小菜 加 一份明爐烏頭明爐烏頭魚夠大條 加埋個湯一起煮好美味 鮮味好出柚子沙律味道好清新 我個人幾like泰式沙律青木瓜 青芒果 都係好好食柚子 肉好 爽脆 加埋鮮蝦 同個汁好開胃ar香辣泰式雞翼最唔抵食 得 4 件 單骨 雞翼咁就$4x唔建議order鴨肉香芒米紙捲呢個好正 食落有好多粉絲 甘筍絲仲有d mango都好甜 配埋個汁 一流香茅豬扒撈檬粉個粉跟個汁 唔足夠d. 豬扒cut到好細件。唔太入味mama地冬蔭功米線個湯偏酸 唔會好辣但配米線 有d怪 配金邊粉 or檬粉 會好d泰國船民湯河呢個係唔辣ge入面都有好多種配料都唔錯香辣肉碎炒金邊粉d粉好碎 要用匙羹肉碎唔多 但係幾香口 惹味甜酸魚柳=咕嚕魚 馬拉盞通菜keep到爽脆 唔會上左檯 就立即轉黑有dd辣 正炒芥蘭及豬柳呢個真係好好食 份量足夠d芥蘭唔苦 有d酒味落埋個豬柳爆炒 超good 每人都係150 左右 就可以食到咁多樣
今次一行6 人 終於 可以食到宵夜套餐

呢個好正 食落有好多粉絲 甘筍絲
仲有d mango都好甜 配埋個汁 一流

香茅豬扒撈檬粉
個粉跟個汁 唔足夠
d. 豬扒cut到好細件。唔太入味
mama地
香茅豬扒撈檬