2010-10-18 23 瀏覽
都有一段時間無黎食飯啦﹗今次因為我就生日,有朋友請我食飯。所以我選擇了這間我好想好想再去食的地方。因為一早book咗位,所以就唔駛等。我比較鐘意靜,所以就book上樓。因為有朋友請,所以今次選擇個較貴 - HKD298的任食放題。都keep到水注呀﹗d人都好有禮貌。之前都係食個比較平的任食,所以今日主要都係食貴野為主 - 鵝肝 - 我食咗平打呀﹗雖然係好飽,但係真係忍唔住手、停唔到口囉﹗長腳蟹 - 呢個比較食得少d,但係都覺得幾好味呀﹗雪花肥牛 - 都係好好食;三文魚刺身 - 一樣係不吃不可;炸蠔、雞軟骨串 - 都ok呀 其他刺身 (請睇相) - 因為價錢貴d,所以都多幾款選擇。款款都係ok呀芝麻雪糕 - 又係不吃不可,我就好好好鐘意食。平時都會問可唔可以添食(雖然最後都係無得添),但係今次因為太飽啦﹗所以一個已經好足夠。雖然飽,但係都覺得好好食,因為好重芝麻味呀﹗總括黎講,呢度真係幾好。又無限時間,d野又真係幾抵食。服務都算唔錯。下次我都會再黎

長腳蟹 - 呢個比較食得少d,但係都覺得幾好味呀﹗

雪花肥牛 - 都係好好食;

三文魚刺身 - 一樣係不吃不可;

炸蠔、雞軟骨串 - 都ok呀

2010-10-15
生日
  • 鵝肝、長腳蟹、雪花肥牛、三文魚刺身、炸蠔