2022-07-04 448 瀏覽
🥭香芒軟殼蟹米紙卷🦀$88係成餐飯入面最好味😋軟殼蟹夠脆,上菜仲熱,似即刻炸起即刻包🤔芒果夠甜🥭米紙卷口感煙韌😋份量都算多,值得一讚👍🏻🦐越南炸蝦餅 $78外層唔夠香脆😰蝦餅唔夠彈牙🥲食落好似麵粉多過蝦咁。。🍲冬陰功海鮮金邊粉$98冬陰功湯底不過不失,辣度適中,唔食得太辣嘅都會食到。有2隻蝦🦐蝦味道係鮮甜🤩有幾隻好大粒好厚肉嘅蜆,可惜煮耐左無乜味🙈仲有好多粒小柱,食落都鮮味👍🏻不過佢d金邊粉唔知咩事煮到爛晒😰好似剪碎晒俾小朋友食咁🫣芒果糯米飯 $66賣相都唔錯,芒果係好甜好味👍🏻但糯米飯真係好難食🥲🥲首先已經無落香葉或者椰汁一齊煮,飯亦無飯香,完全無味❗️口感又實的的,仲難食過自己煲嘅白飯😅😅最後我哋食晒啲芒果🥭鹹檸七 $36正常無特別荔枝蘆薈梳打 $46呢個幾好飲👍🏻無怪藥水味又唔太甜🌱幾清新最後埋單約$450,唔算貴,但以食物質素黎講唔值呢個價錢❗️*・゜゚・*:.。.☻.。.:*・☆・*:.。. ☻.。.:*・゜゚・*😋#kellydiscovery_food 🫶🏻#kd_food_tm🫶🏻#kd_food_屯門

🥭香芒軟殼蟹米紙卷🦀$88

🦐越南炸蝦餅 $78
外層唔夠香脆😰蝦餅唔夠彈牙🥲食落好似麵粉多過蝦咁。。

🍲冬陰功海鮮金邊粉$98

芒果糯米飯 $66