滿天星cp值係唔高架但我無論咸甜點都覺得非常不錯,而且成個用餐環境好靚好日系,用餐體驗令人舒服,服務中規中距依家已經好少要排長龍,要坐卡位好容易,實在太好,但與此同時我都希望佢唔好執…佢既蟹餅係真材實料超多蟹肉,相反你鐘意食忌廉既話就可惜了,佢唔算creamy蟹餅有小食(兩件+薯蓉),後來加入左蛋包飯行列漢堡扒有兩大件,好厚,外層煎脆,肉味香濃蛋包飯蛋香嫩滑,唔算好半熟。飯係有海鮮配料既炒飯,炒得都好好食,粒粒分明,有調味得黎唔會太濃個醬汁係咸左少少,可以叫佢另上,自己調節份量 滿天星甜品都好出色,梳乎里好軟綿有空氣感有彈性又富蛋香,缺點係好細件呀,依家又好似再細件左佢其他奶昔、芭菲都係igable之餘又幾好食雖然佢cp唔高但開左幾年都冇咩加價,水準都keep到stable!
滿天星cp值係唔高架
服務中規中距

蟹餅有小食(兩件+薯蓉),後來加入左蛋包飯行列

漢堡扒有兩大件,好厚,外層煎脆,肉味香濃
個醬汁係咸左少少,可以叫佢另上,自己調節份量

佢其他奶昔、芭菲都係igable之餘又幾好食
  • 忌廉蟹肉餅
  • 滿天星肉汁忌廉蟹肉餅蛋包飯