2019-03-01 262 瀏覽
有日陪朋友去銅鑼灣行街,晚餐就挑了這間餐廳食。未食之前已經好期待,因為之前喺九龍塘嗰間食過,一試難忘,一直想再食!餐廳的燈光令環境好有氣氛,感覺舒服,牆上酒瓶也識餐廳顯得高雅。餐牌比想像中的更豐富,最想試的就是有蒜的pizza~~點好餐,服務員送上Free bread。首先來了兩杯 Red Berry Cooler , 味道新鮮,因為有少少紅酒的關係,飲起來更多了一份醇香。因為朋友不食牛的關係,所以試了羊架 Garlic lamb chops 。羊架不但不羶,反而有煎得香,易入口,不錯!推薦!最想試的 Garlic snowing pizza 出現了!服務員問要不要芝士,絕對要!見到芝士被攪碎散落在pizza 上,原來 餐名 「snowing 」正是此意。最後點了一份甜品 8”vanilla ice cream on sweet pizza , 同樣有炸蒜片,感覺好新鮮!

red berry cooler

garlic lamb chops

garlic snowing pizza

8"vanilla ice cream on sweet pizza

red berry cooler
garlic lamb chops
garlic snowing pizza
  • redberrycooler
  • 8"vanillaicecreamonsweetpizza
  • garlicsnowingpizza
  • garliclambchops