2022-03-31 227 瀏覽
呢間野都幾有趣,之前好地地D Burger又好食,竟然執咗轉咗做韓國野,今日經過竟然又轉返個招牌做Burgerism,個侍應仲係咁同我地D熟客打招呼,於是就入去幫襯了。佢地D Burger真係好食嘅,由當年出面紅磡寶石戲院轉灣嗰間舖仔已經幫襯開,不過佢地最正嘅其實係隻德國麥啤,好耐無飲今日終於可以再試到。就係呢個牌子,仲要係生啤,真開心。佢嘅麥味好香,而且唔苦好易入口,可以懷緬一下去德國旅行的感覺Burger就叫咗個French Burger,同普通Burger最大分別就係佢用咗羅馬生菜同埋落咗白色嗰隻法式沙律醬,另外除咗舊漢堡牛扒之外佢仲有一塊煙肉,回味無窮。唯一要挑剔嘅就係D薯條有D Hea麻麻地。Anyway難得一間好食嘅餐廳復活,一定會再黎幫襯。

Anyway難得一間好食嘅餐廳復活,一定會再黎幫襯。
2022-03-30