2016-08-23 3326 瀏覽
事隔好一段時間,呢到已經無以前咁多人等而且仲可以book位當然有好幾個時段都係會full不過至少唔洗等上好幾個小時今晚三姊妹娶餐都有小小因為三個都喜歡台灣三個都想飲呢到嘅茶😁😁😁8點家姐準時到達等我們可惜我們想吃的龍蝦包鹽酥雞都無哂仲有好幾樣野都已經賣哂。。。。都只係8點就賣光光了😟😟😟明白餐廳想食材新鮮,但係令我地好失望想食下次都係早d黎晚餐真係唔會再黎😅😅😅飲品我最喜歡就係水果冰茶不過今日調得有d酸,不過味道都係一樣咁好嘅,入面嘅水果都係新鮮唔係罐頭既👍🏻有青檸橙蘋果熱情果 仲有華梅tim會附上一隻有冰檸檬嘅杯 感覺再酸d再開胃d兩個家姐都喜歡蜜桃冰茶我飲左幾啖都覺得好好飲啊茶味適中不會過甜,可能今日嘅水果冰茶有點酸,所以我覺得這一杯更好👏🏻👏🏻👏🏻因為大部分都賣哂點左呢份三文治 名字忘記了😂反正好甜心切3份。。。唔知係咪4人有4份呢碎蛋沙律好吃👍🏻三文治麵包有烤脆,不錯入面嘅火腿都好咸香因為選擇不多 想點個肉點左個香橙鴨胸沙律 個汁酸甜不錯鴨胸煎香好野味👍🏻沙律菜就一般般 有幾塊黃左不過整體ok烤雞肉吐司pizza次次都叫 都係穩定之選咁啦😁😁😁雞滑包脆 入面仲有蕃茄所以好水唔錯
事隔好一段時間,呢到已經無以前咁多人等
而且仲可以book位
當然有好幾個時段都係會full
不過至少唔洗等上好幾個小時

今晚三姊妹娶餐都有小小因為三個都喜歡台灣
三個都想飲呢到嘅茶😁😁😁
8點家姐準時到達等我們
可惜我們想吃的龍蝦包鹽酥雞都無哂
仲有好幾樣野都已經賣哂。。。。
都只係8點就賣光光了😟😟😟
明白餐廳想食材新鮮,但係令我地好失望
想食下次都係早d黎
因為大部分都賣哂
點左呢份三文治 名字忘記了😂
反正好甜心切3份。。。唔知係咪4人有4份呢
碎蛋沙律好吃👍🏻
三文治麵包有烤脆,不錯
入面嘅火腿都好咸香
烤雞肉吐司pizza
次次都叫 都係穩定之選咁啦😁😁😁
雞滑包脆 入面仲有蕃茄所以好水唔錯乾
甜品都係呢到招牌
不過已經飽飽地。。。加上呢到嘅窩夫唔係脆口嘅。。。係飽肚型
其實食一塊都覺得好多
好在3個人食。。。。
士多啤梨ok唔會太酸
入面有雪糕同吉士,量都多😋😋😋

總括係下次早d食。。。
如果唔係咩都無
2016-07-31