2010-06-27 229 瀏覽
今天下午約5時40分,行反屋企途中,因落大雨關係,所以都走得幾急,但途中特然有人遞上一張傳單,看到$49 有一個 PIZZA,都好吸引。於是詳細看落去,原來是Pizza Hut 做 $49 一個大批,覺得都好底,因為Pizza Hut D 野一向都好鬼貴,:huffy現在平甘多,於是便想去買番個反屋企。去到都有很多人,心想一定要等很久,想走,但聽到有人話即買即走,於是又俾佢吸引左過去買左一個批,多謝盛惠$49,但途中個女收銀不停甘 SELL 我買其他野,好似汽水,雞亦等,好鬼煩結果我都只係買左個 PIZZA,但之前又話即買即走,結果我都等左成3分鐘先有但個餅取上手時都好熱下,甘就算啦,反到屋企,一家人即時吃,都仲感覺好熱,D料都夠,開頭仲以為價錢平佢地會偷雞,但發覺都沒有,值得一讚。總括來講,Pizza 都夠熱及料都ok,但唯一是問過只做一天,下回要買又要俾貴價錢啦!

,D料都夠,開頭仲以為價錢平佢地會偷雞
,但發覺都沒有,值得一讚。

2010-06-26