餐廳: 小黑糖 (宏生大廈)
資訊:

今日突然間好想飲黑糖珍珠鮮奶,一於嚟到呢間小黑糖,不知不覺開咗幾間分店,但一直都未試過🫡見佢價錢都合理,一於同大家試試佢❤️🌟小黑糖珍珠鮮奶 $32小黑糖就一定要試試佢嘅黑糖啦~仲可以比我哋揀返甜度,即使唔係螞蟻人都可以試到!我揀咗微糖,黑糖味係完全溶入珍珠內,咬落啖啖黑糖味!同時唔會勁爆甜🫡配合4.3牛乳,奶味超出,濃郁奶味中帶陣陣黑糖味,完全無得輸🥹🌟葡萄柚四季春 $29朋友呢杯想飲得fresh啲~揀咗走甜少冰,葡萄柚原本有浸過糖水,走甜都有甜味~唔係螞蟻人又想飲得健康啲嘅大家推薦走甜,都帶有微微甜味,令整杯飲品清新同時又易入口✨

🌟小黑糖珍珠鮮奶 $32
小黑糖珍珠鮮奶