呢度嘅蛋糕好吸引到我✨成日都出新款 賣相靚價錢仲要唔貴‼️不過今次呢款就有啲失望🥺.雜莓戚風蛋糕💗 $220 5”成個蛋糕都係baby pink 面頭放左啲berries 再淋少少草莓醬🍓夠晒簡約又靚😚見佢咁平有啲驚佢係成個都係蛋糕 唔會有夾心同餡🤣嗰到啲店員話係檸檬味嘅戚風蛋糕🍋中間會有士多啤梨果肉,果醬同cream🙈結果係冇士多啤梨肉 同埋個蛋糕都係冇檸檬味嘅🧐.重點係蛋糕口感似海綿蛋糕多過戚風蛋糕🍰做唔到好鬆軟帶少少煙韌嘅質感🥺但係食落都夠濕潤唔會好亁身🤫蛋糕個味唔會好甜 不過就比較好單調 太多cream☹️個cream重要冇士多啤梨味😣成個蛋糕嘅味就係靠中間啲士多啤梨醬🥴.整體食落普通 唔可以話好難食🤔只係我對佢嘅期望有啲高🤨唔理佢個名同埋店員嘅介紹 都可以嘅🥱
雜莓戚風蛋糕💗 $220 5”
雜莓戚風蛋糕
雜莓戚風蛋糕