2009-09-06 34 瀏覽
之前係open rice search過想睇吓有咩法國私房菜食啦, 咁啱搵到呢間又見到啲食評ok就諗住試吓啦. 唉... 所謂嘅"8 course fine dinner"簡直太離譜. 邊有餐廳會檔"welcome drink"係1個course, 連"sorbet"都可以算係1個course!!講到食物可以檔係1餐普通西餐, 但真係唔可以係1餐法國菜.就連好普通嘅麵包都無, 到問到點解無時侯個staff同我講話唔想加價但要cut cost所以cut咗麵包... 乜原來麵包好貴? 真係可以慳好多??同埋邊有set menu貴同平嘅分必只係個main度? 平貴都係個嗰菜湯, 都係個嗰salad, 都係個嗰dessert. 我個人覺得無乜誠意, 唔會再去亦唔會介紹朋友去. 非常失望!!!

2009-09-03