肥髀好喜歡食乳酪雪榚,見有團購($21買到價值$42嘅劵)就買張劵同佢去灣仔分店食,地點都幾隔涉,在一條斜路上,行到去店面唔大,面積窄長,入內先係櫃臺,再入就有座位,牆上有雪榚卡通畫,傢具簡潔!座位只有四張枱,當時店內無客,但去到一個女店員企在櫃臺,另一個扒在座位訓到死咗咁!比較⋯怪😓去到櫃臺,比張團購劵店員睇,佢睇完面無表情咁問要邊種,我講咗佢去唧乳酪,之後肥髀揀topping,加咗一種配料,交收收錢都係無起伏嘅語氣加木無表情(雖然只係兩句對答)都係坐返埋位吧了Regular($38)+Topping($7)紙榚內幾圈白雪雪嘅乳酪,酸味為主,幾滑身微甜,上面灑咗糖碎,同椰果,糖碎七彩繽紛,味道好甜,夾乳酪雪榚食都ok,椰果煙韌!好QQ!整體好味!減了團購劵$42,補$3就可以,可以八達通比錢!其實環境同食物都好,只係⋯⋯一個無表情嘅店員,加一個訓覺中嘅店員,店又好靜,氣氛好古怪😓我哋走時,肥髀同企在櫃臺嘅店員講再見,佢都完全零反應!講真少客都都比番基本服務吖!

減了團購劵$42,補$3就可以,可以八達通比錢!

我哋走時,肥髀同企在櫃臺嘅店員講再見,佢都完全零反應!

講真少客都都比番基本服務吖!
2017-01-24
用餐優惠