5大1細去飲下午茶,平日人唔算多一坐低放左2碟小食係木台面,唔知有冇得話唔要,有冇收到錢呢?佢張單又無寫獨立價,只係得總數先講下d茶, 我地叫左香片,d茶色好濃,飲落像鐵觀音多d落單好快有人幫你,但上菜起碼每樣都要等15分鐘以上,上菜速度確實係慢,雖然上菜的時候有d熱食左煎蘿蔔糕,俾辣醬多過甜醬,重要係埋一碟,完全唔岩我地呢d唔食得辣的人燒賣,第一round叫,第2 round落單之後先來,起碼30分鐘以上,燒賣d 皮一夾就爛,不太好叫左煎"樣"3寶,俾左碟好像蒸鳳爪果d汁你,一d豉油都無,我地唔太識欣賞,所以無食到個汁叫左雞札,一來碟野要吹先上木台,平時出其他酒樓食最cheap都俾豬皮你,不過呢間夾舊好似素雞?定札肉的野你,勁難食,我又唔識欣賞,真係,早知唔要碟野,勁失望牛肉球正常多腐竹唔錯重有個甜點水晶包賣相都ok不過款式少,味道不太岩香港人口味,好聽可以話特別既最後埋單又等好耐,又唔係full唔明點解會咁
5大1細去飲下午茶,平日人唔算多

先講下d茶, 我地叫左香片,d茶色好濃,飲落像鐵觀音多d

,早知唔要碟野,勁失望

牛肉球正常多腐竹唔錯

重有個甜點水晶包賣相都ok

不過款式少,味道不太岩香港人口味,好聽可以話特別

最後埋單又等好耐,又唔係full唔明點解會咁

2013-08-26
下午茶