老豆食完點心灌湯餃大讚,想試晚飯小菜,一家大小應酬下打電話訂七點,話八點先有位,我問七點半,佢話要等下。嚟到等下七點九有位。真係坐無虛席,咁掂?- 炒淮山藕片: 我地要求走可肉鬆,有做到,豆豉炒香口-中式牛柳;肉粒夠嫩,洋蔥夠甜,無鑊氣- 石鍋京葱羊肉煲:味道可以,但無石鍋,没有燙口感- 三摧四請才到海參鵝掌煲:鵝掌都算炆得夠唸,海參厚白有漂過嗎?暖暖上又沒有煲啲石鍋呀煲呀去哂邊?因為用哂洗唔切。後三碟用錫紙包盤上。有常識都知錫紙包熱食是放毒的。我向侍應呻了下,阿姐好似識做話送甜品,咪又係每抬都有嘅骨膠造桂花椰汁榚。唔想食膠所以無吃。這裏翡翠隔離明珠,見大厨有點面善加上梅小慧,好似師奶台私竇。正如一大堆即棄濕紙巾,地毯有虱,庸俗無常識,害了中毒的我們還有三歲小孩。有少許可取之處:味精不多。
老豆食完點心灌湯餃大讚,想試晚飯小菜,一家大小應酬下

- 炒淮山藕片: 我地要求走可肉鬆,有做到,豆豉炒香口
-中式牛柳;肉粒夠嫩,洋蔥夠甜,無鑊氣
- 石鍋京葱羊肉煲:味道可以,但無石鍋,没有燙口感

唔想食膠所以無吃。

有少許可取之處:味精不多。