2023-03-28 503 瀏覽
上次同朋友慶祝生日想試試其他酒吧,揾到尼間好多like好似唔錯咁,就去試下。當時我地四個人,一入到去就俾花生我地,係直接放低乜都無講,而我地又唔食花生就無理到,由得碗花生放係枱面,結果埋單嘅時候發現佢收左四個花生錢,我唔記得係5蚊定10蚊一個啦,然後我地就問店d人點解無食都要收錢,佢地口upup咁,講左d廢話然後就走左,咁我同朋友心諗幾蚊雞唔好煩啦,無留心check其他野就埋左單結果我地行左一陣,睇翻張單發現佢錯左野,我地叫左兩杯blacklable,個服務員都同我地confirm左多一次問我地要兩杯定兩支blacklable,我地都有講多次係兩杯blacklable,注意係blacklable!結果我地單睇發現佢俾嘅係bluelable!blacklable係78蚊一杯,bluelable係180-190蚊左右一杯,因為我地飲嘅時候,佢加tonic加太多,我地都飲唔出酒味,根本都唔知原來佢俾嘅係另一個酒!真系搏我地懵,我地都衰,走之前無check清楚張單,但以後都唔會再去!根本黑心店鋪

根本黑心店鋪