2021-01-12 1032 瀏覽
好啦,講埋樂怡餅店下半part!話說幾年前已食過呢間舖,仲要一個月食幾次!每次都要朋友做托運工人 🤪究竟有乜咁吸引?就係佢哋嘅麵包!每一個拎上手都好有重量,絕對唔係空氣包。最近再食,質素依然keep到!云云咁多款式裏面,以下幾款係經常encore!🔸芝士五重奏- 推介比芝士愛好者!佢嘅芝士真係勁濃厚!由第一啖食到最後一啖都係芝士!比例應該係7:3 🤣 無誇張㗎!放入微波爐(有嘅話)叮10秒左右,熱熱哋,仲正!🔹金磚- 不得了!佢真係無改錯名!金金黃黃,蒜蓉味好突出!包心非常軟熟!仲可以一絲一絲咁撕出嚟食,正!喜歡嘅話,可以點西湯一齊食,好match㗎!🔸蒜蓉吞拿魚包- 齋望相係咪覺得好澎湃呢?事實上都真係咁!啲餡係由頭帶到落尾!唔好以為吞拿魚會整濕個包,又唔會喎!而且生菜 & 番茄係新鮮嘅,同吞拿魚好夾!食一個真係會飽!!呢個每次去都必定會食🤤🤤🤤‼️♿️ 餅店喺商場內,好方便輪椅去。
好啦,講埋樂怡餅店下半part!

🔸芝士五重奏

🔹金磚

- 不得了!佢真係無改錯名!
金金黃黃,蒜蓉味好突出!包心非常軟熟!
仲可以一絲一絲咁撕出嚟食,正!
喜歡嘅話,可以點西湯一齊食,好match㗎!

🔸蒜蓉吞拿魚包

‼️♿️ 餅店喺商場內,好方便輪椅去。
外賣自取