我見到網上宣傳特登嚟試吓,超級失望!嚟之前當然望吓食評先啦!抱著一定不會太差的期望,結果換來絕大的失望我ordered 左最經典嘅The Texan、同埋The Surf N' Turf,再加多個$15嘅薯條等左半個鐘食物終於嚟喇,趕住返工嘅你一定唔好試,否則以為食漢堡好快,結果害你遲大到。兩個漢堡經催促下,終於嚟到面前,賣相就一般啦,一食之下,味道非常奇怪,可能個醬汁裏面有芝士,唔係一般嘅芝士,酸叔味相當重,同啲牛肉完全唔夾,遮蓋晒牛肉本身嘅味道。於是我分開來食,嘗一嘗本身牛肉嘅味道,分開嘗,牛肉還叫合格,雖然漢堡扒煎得很乾。整體來說,一個沒有肉汁的漢堡扒+不配搭的醬料味,完全吾掂!另外一個海陸空漢堡就正常好多,還算合格。最後上的是薯條,究然係最出色的,心靈上的一點填補。但整體來說,這一餐無論環境、服務、嘢食都吾好😔總括來說一定不會再幫襯,亦不會推介大家去幫襯。
我見到網上宣傳特登嚟試吓,超級失望!

另外一個海陸空漢堡就正常好多,還算合格。

最後上的是薯條,究然係最出色的,心靈上的一點填補。

SURF  N’  TURF
THE  TEXAN