好耐之前睇雜誌見到推薦呢到既沾麵,所以一直都懷抱著無比既期待黎試食。但的而且確,希望越大,失望越大!Order 傳統口味 wif 200g (HKD$85)基本上200g已經夠女仔食話明係醬油房,其實已經有心理準備,但個湯也未免太鹹。我接受唔到囉可能我需要試清淡口味。可是,只要大家細心留意個湯,個d油成寸厚,食完都覺得油淋淋,食到一半個陣已經唔想再食。湯既肉係黑豚肉粒,但都係肥肉居多,油淋淋again假如你同我一樣接受唔到既,可以唔洗黎試。但都唔係完全無可取既地方,d麵軟硬適中,而且有d煙韌既感覺。糖心蛋本身就有半隻,熱熱地,而且有少少甜味,係吸引之處店舖有其他小食,但環顧四周,都唔覺有人食環境同一般傳統拉麵店一樣講真假如想食沾麵,我寧願行多幾步去北角俺之沾麵食,雖然呢到仲有個清淡口味,但我都已經無興趣試

Order 傳統口味 wif 200g (HKD$85)

基本上200g已經夠女仔食

假如你同我一樣接受唔到既,可以唔洗黎試。

糖心蛋本身就有半隻,熱熱地,而且有少少甜味,係吸引之處

店舖有其他小食,但環顧四周,都唔覺有人食

環境同一般傳統拉麵店一樣