2011-11-12 48 瀏覽
今日係街度收到張Q-PON,睇佢D樣好似好得咁,仲要有幾張10蚊Q-PON,所以決定去試下,睇下咩情況。搵左間野都一段時間,原來係係美食廣場入面,一去到見到個飾櫃真係好靚,D模型做得真係好真,最終揀左個鯖魚便當試下。落左單轉頭俾完錢,等左5分鐘度就有得拎喇,今次揀左個窗口位坐,坐定開餐~~~~先講前菜,紅色那些應該係薑O既物體,食落酸酸地,不錯,上面一條條個D,咬落爽口,好有口感!另外再加上粟米沙律,不過對沙律沒有太大興趣。白飯也不錯,面頭那些黑色的應該是芝麻,撈飯吃很讚,但不知為何中間要有粒紅梅,咬落較硬!鯖魚燒得不錯,皮脆肉嫩,完全唔覺得腥,還有一包豉油做調味,讚!鯖魚底下還有麵,真係一定食得飽你。總括黎講,廿幾三十蚊食一個便當仲有野飲,其實都可以一試!
落左單轉頭俾完錢,等左5分鐘度就有得拎喇
,今次揀左個窗口位坐,坐定開餐~~~~
鯖魚便當
鯖魚底下還有麵,真係一定食得飽你。
總括黎講,廿幾三十蚊食一個便當仲有野飲,其實都可以一試!
2011-11-10
鯖魚便當