餐廳: 鮨文
資訊:

千萬不要到這間日本餐, 選擇了$892午餐(未加一), 成間餐廳的廚師和服務員 也是黑口黑面! 有一位皮膚較黑,鮑魚刷髮型,個子矮小的所謂廚師, 態度極為惡劣, 擅自删減我們的食材. 我哋質問為何 冇咗幾道菜, 佢竟然答以為我哋食唔落, 所以冇整畀我哋. 嘩... 咁都得!!??旁邊幾位女士吃628的餐, 竟然仲多食材過我哋900蚊一個餐. (不同廚師)廚師對熟客和生客態度和所給的食材也不同. 佢答 “廚師發板, 便是這樣的”! 鮑魚刷頭的廚師擺明趕住收工,偷工減料, serve完海膽九秒九已經唔見咗人,返咗入廚房趕打咭收工!態度差不用再講, 魚和海鮮也是普通貨, 仲要有骨添.. 未食過omakase有骨😮‍💨總結: 貼錢買難受今天晚餐也不用再吃, 因為午餐受氣都受飽.(我十年也未寫過食評, 寫出來是希望大家避開免跟我一樣踩雷.)
千萬不要到這間日本餐, 選擇了$892午餐(未加一), 成間餐廳的廚師服務員 也是黑口黑面! 有一位皮膚較黑,鮑魚刷髮型,個子矮小的所謂廚師, 態度極為惡劣, 擅自删減我們的食材. 我哋質問為何 冇咗幾道菜, 佢竟然答以為我哋食唔落, 所以冇整畀我哋. 嘩... 咁都得!!??

總結: 貼錢買難受

今天晚餐也不用再吃, 因為午餐受氣都受飽.

2024-03-05