2022-03-28 723 瀏覽
呢間Top Blade Steak Lab主打flat iron部位 (平鐵牛扒),據研究話係全隻牛第二冧既部位,算係價錢相對相宜但質素有水準嘅牛扒🤩叫咗一份medium既flat iron,睇落唔算好大份,調味唔錯,唔駛額外加汁,扒中間就煎到粉紅色x見到都知正💓仲有炸洋蔥圈伴碟,都係我至愛之一隨牛扒仲附送任食薯條,係幼身長薯條,炸得香脆,好正🤩另外都叫咗西班牙栗飼豬鞍架同埋終極漢堡,兩個都大大份🤩豬扒嘅肉唔韌唔鞋,塊漢堡扒就都係用flat iron既部位整成,麵包就有稍微烘過,每一啖都好滿足另外都叫咗杯Dirty Lemonade,係用烤過既檸檬片加rosemary,唔係一般嘅lemonade咁簡單!

隨牛扒仲附送任食薯條,係幼身長薯條,炸得香脆,好正🤩

終極漢堡
平鐵牛扒