2021-12-08 1980 瀏覽
返學有時冇咩時間食lunch 但係又唔想食唔飽或者整係食啲凍嘅野竟然俾我搵到呢個日式便當販賣機😍好方便 可以用八達通付款 款式有4-5款 當中包括一款素食🥬便當亦保存得好好 唔會散開倒瀉仲要暖暖哋嘅♨️▶️山賊雞拼安格斯牛丼 ($44)好豐富 有兩款肉便當size大 算好多飯 肉都好足雞扒三大件 洋蔥牛肉正常份量唯一係少菜 得一粒西蘭花同車厘茄🥦一打開已經好香 似模似樣 有啲sukiya feel🐔雞扒連皮 上面有黑椒同照燒醬 味道夠 肉質亦幾滑嫩 有雞味 證明新鮮材料製作🐂不過洋蔥牛肉就比較麻麻哋 牛肉遍乾同埋冇味 肉就半肥瘦 (好過吉野家啲全肥肉)洋蔥就炒得幾香 食落脆口🧅🍚白飯質感比相像中好 雖然唔係珍珠米但係佢唔會硬或者乾食落比較黏 個人覺得有少少似食緊糯米飯/糯米雞啲飯咁口感好得意 配上少少洋蔥牛肉汁同雞油幾好食另一樣好就係佢成個便當唔會好油或者好多醬汁 所以啲白飯唔會濕晒👍🏻唔洗帶飯又可以起短時間內食到咁樣質素嘅飯其實真係好幸福😌簡直係打工仔/學生欣物仲要佢啲便當全部都唔貴平均$50已經食到又平又高質又大份😋真係好正!相信日後會不斷幫襯佢
竟然俾我搵到呢個日式便當販賣機😍
好方便 可以用八達通付款
款式有4-5款 當中包括一款素食🥬
便當亦保存得好好 唔會散開倒瀉
仲要暖暖哋嘅♨️
▶️山賊雞拼安格斯牛丼 ($44)
好豐富 有兩款肉

唔洗帶飯又可以起短時間內食到咁樣質素嘅飯其實真係好幸福😌
簡直係打工仔/學生欣物
仲要佢啲便當全部都唔貴
平均$50已經食到
又平又高質又大份😋真係好正!
相信日後會不斷幫襯佢
外賣自取