成日經過呢間越南菜,覺得裝潢幾靚,漫天燈籠有點浪漫!星期日晚去咗食晚餐,食物、環境、氣氛都超好,值得encore~ 餐廳星期五六晚會有live聽,適逢當日係老闆生日,所以都有live聽,唱咗好多舊歌!仲見到藝人😆 🔸雜錦牛湯河 $119配料多,有炒鮮牛肉、牛扎肉、牛肉丸、牛肋骨、牛皮同黑柏葉~ 河粉滑溜、湯頭鮮甜!牛扎肉幾有驚喜,同平時食開嘅扎肉好唔同,爽口牛味濃!牛皮都好味,膠質重好煙韌!🔸經典越南法包 $98第一次食Banh Mi,又幾好食喎!法包香脆唔硬,豬肝醬好香滑!仲有扎肉同蔬菜,感覺好健康!口感又好豐富!揀咗辣味,但加咗青辣椒都真係好辣,唔食得辣就住走辣啦~🔸自選串燒拼盤 (6串) $198超推🙌🏻 一定要試下!串款有7款,可以揀其中6款,重複揀都得~ 揀虎蝦同墨魚串要各加$18,雖然貴啲,但好值得叫!串燒全部大大串,食得出係即燒,全部都好味!❣️越南虎蝦超大隻!蝦肉爽口彈牙!可以點下綠色嘅汁,酸酸甜甜好惹味!❣️越南墨魚串超經正!墨魚厚身口感啖啖肉!好鮮味!又唔韌!❣️特式越南豬腩串燒必叫!豬腩肉燒得好香口,油脂香又唔會好肥~❣️自制牛扎肉肉丸串燒牛扎肉口牛丸都幾爽口,肉味濃!❣️

雜錦牛湯河
🔸雜錦牛湯河 $119

經典越南法包
🔸經典越南法包 $98

自選串燒拼盤
🔸自選串燒拼盤 (6串) $198
❣️越南虎蝦
超大隻!蝦肉爽口彈牙!可以點下綠色嘅汁,酸酸甜甜好惹味!
❣️越南墨魚串
超經正!墨魚厚身口感啖啖肉!好鮮味!又唔韌!
❣️特式越南豬腩串燒
必叫!豬腩肉燒得好香口,油脂香又唔會好肥~
❣️自制牛扎肉肉丸串燒
牛扎肉口牛丸都幾爽口,肉味濃!
❣️自制豬扎肉肉丸串燒
豬扎肉都係厚切,有咬口!
❣️菠蘿串燒
兩大塊菠蘿,好多汁!

D24榴槤芭菲配荔枝雪糕
🔸D24榴槤芭菲配荔枝雪糕 $98
呢度都幾多甜品選擇,揀咗呢杯D24榴槤芭菲😍 有好多榴槤蓉,配料亦好多!頂層開始係蝴蝶酥、荔枝雪糕、粟米片、自家製荔枝班蘭蒟蒻、榴槤肉、榴槤忌廉同埋寒天晶球~ 味道唔會太甜,榴槤好香滑!荔枝雪糕同班蘭蒟蒻都好味😋

雜錦牛湯河
經典越南法包