2022-05-30 1857 瀏覽
同朋友嚟食下午茶,環境幾舒服,同朋友chill下傾下都唔錯🤤本身對呢啲打卡地方無咩大期望,驚得個樣😝點知有意外驚喜💕✨Brunch Taco🌮 呢個係我食過最多料嘅taco😂勁多紫椰菜好爽口🤣加埋脆脆taco同烤牛肉,口感好豐富😚伴碟仲有番茄他他醬,想試下新配搭嘅,可以taco點他他醬🍅番茄他他醬加左檸檬汁同醋,酸酸地好開胃醒神🥹✨Chicken N Waffle🧇 不得不讚呢個waffle😗炸雞炸得剛剛好,外皮好脆,肉好多汁又嫩滑,咬落去啲油脂係流出嚟嘅程度🥹waffle烤到微脆,連埋炸雞脆上加脆好夾!不過勁熱氣哈哈🤣不論環境同食物質素都幾高汁😉好啱放工放假同屋企人朋友嚟食個brunch放鬆下😝

✨Brunch Taco🌮

✨Chicken N Waffle🧇