2016-12-11 1055 瀏覽
未試過食個下午茶食到咁嬲,一向食野如果店家有整錯送錯都會耍下你冧咁,最後都係算數唔會話諗住上網比負皮。不過呢間野就真係當人傻仔咁,事緣本人叫左件夾心(花生醬)西多食左兩啖發現冇夾心,就問個店員點解花生醬西多士會冇花生醬夾心,如果你比錯整漏既話你比返d花生醬我自己搽返入去啦,點知佢竟然答得出話,我真心嬲左,我話,佢就笑笑口答乜你嗌左夾心咩。真係有冇搞你個錯,你地自己個tea menu 都寫明有夾心㗎啦,都冇 original 口味嘅西多士揀。最後我嬲到而家特登註冊左做會員留低呢個食評同埋會 Black List 呢間中環店。

不過呢間野就真係當人傻仔咁,事緣本人叫左件夾心(花生醬)西多食左兩啖發現冇夾心,就問個店員點解花生醬西多士會冇花生醬夾心,如果你比錯整漏既話你比返d花生醬我自己搽返入去啦,點知佢竟然答得出話[炸融左,你食多兩啖就食得出],我真心嬲左,我話[我食咁耐西多士都未聽過未見過花生醬夾心係炸得融,就算炸融左裡面仲會白雪雪咁咩],佢就笑笑口答乜你嗌左夾心咩。真係有冇搞你個錯,你地自己個tea menu 都寫明有夾心㗎啦,都冇 original 口味嘅西多士揀。

2016-12-11
下午茶