下午茶餐嚟計,快餐王既食物質素真係相當高!當初第一次食已經有喜出望外既感覺,絕對稱得上係誠意之作!!!佢既炒蛋應該有加入鮮奶一齊炒,所以口感相對嫩滑。凡係可以拼炒蛋既野食,大家都不妨一試,例如雙拼三文治、雙拼公仔面等等。試過快餐王既炒蛋既朋友都一致好評:腿蛋治:極正,塊炒蛋好肥美!火腿炒蛋米、蘑菇炒蛋面:炒蛋夠多同好吃,面唔會浸到脹哂~~可以一試既,仲有快餐王既木瓜奶昔,不過先旨聲明,木瓜奶昔既質素就真係幾飄忽。仲記得頭幾次飲0個陣,又香又滑,木瓜汁同鮮奶既比例0岩0岩好。但近期再叫佢,又覺得冇0左木瓜既香味,感覺上係佢用0左D唔太熟0既木瓜榨汁……有一次仲明顯飲得出佢溝0左水添!可能係唔同人整呱,呢樣真係好睇彩數……Anyway,提提大家,叫木瓜奶時記得要走冰,因為咁樣味道會更加香濃0架!

腿蛋治:極正,塊炒蛋好肥美!
腿蛋治
火腿炒蛋米、蘑菇炒蛋面:炒蛋夠多同好吃,面唔會浸到脹哂~~
腿蛋米
蘑菇蛋面
木瓜奶昔
2012-06-15
30 分鐘 (外賣送餐)
用餐優惠
其他
腿蛋治
腿蛋米
蘑菇蛋面
木瓜奶昔
  • 炒蛋
  • 木瓜奶昔(走冰)