2024-05-15 14 瀏覽
有好幾年無食過放題,一向感覺放題質素好參差。近日去咗食荃灣大鴻輝中心《御滿屋》就好有驚喜,食物質素高,而且有好多回本食物,性價比好高~有ABCD 四種價錢選擇,我哋揀咗比較經濟嘅A餐,星期六日假期價錢@308,自選2小時,已經有77款食物,另有自助區,沙律、日本前菜、炸物、爆谷等等~飲品有多款罐裝及紙包飲品、啤酒、清酒等。雪糕方面:杯裝Häagen-Dazs雪糕是回本之選,另有多款雪糕、雪條等。甜品有生果、小蛋糕、布甸、馬卡龍、爆谷……多到數唔晒~刺身都幾新鮮,甜蝦、油甘魚、劍魚腩、阿根廷赤蝦,超鮮甜😋壽司、炸物、串燒等有一定水準,最愛食海膽手卷,食多幾件已回本了~Overall食物夠豐富,上菜速度快,沒有漏單情況,唔怪之得咁多人來食~