2015-10-03 885 瀏覽
男友黎接放工, 就用早前起團購買落的COUPON去食飯記得2年幾前來過, 食物質數是可以但男友一向麻麻地食蛋包飯, 所以之後都無再黎過今次見團購價錢都叫優惠, 又有鵝肝漢堡鐵板比佢揀, 好似多左選擇男友點的鐵板包餐湯, 是白湯來的, 賣相其實幾好不過飲多幾啖就覺得好咸, 入面有粒粒粟米, 都杰身, 如果淡一點會更好然後我點的青蘋果蟹肉沙律吃到一片片的青蘋果, 可以上面那PAT蟹肉唔知想點下面的蔬菜完全無醬汁, 減肥都唔使咁清呀? 可以用醋汁或者檻欖油汁掛, 一D味都無, 好齋食到落底, 仲要有好多洗菜水 (清水), 完全未溺乾先上, 好差, 仲要浸到沙律的麵包粒淋哂勁唔掂鵝肝漢堡鐵板上來啦, 個板很熱的, 自家醬汁個汁又係咸到....唔知原來日本野是咁重口味鵝肝同漢堡是可以但SIDE DISH既炸蓮藕片同薯角唔新鮮, 好似翻炸定炸左好耐咁炸物拚盤裡既薯角都一樣, 係生蠔同洋蔥圈叫好D平時鐘意食熱氣野既我, 都食唔哂, 要放棄
男友黎接放工, 就用早前起團購買落的COUPON去食飯
記得2年幾前來過, 食物質數是可以
但男友一向麻麻地食蛋包飯, 所以之後都無再黎過
男友點的鐵板包餐湯, 是白湯來的, 賣相其實幾好
跟餐的湯
然後我點的青蘋果蟹肉沙律
吃到一片片的青蘋果, 可以上面那PAT蟹肉唔知想點
勁唔掂
鵝肝漢堡鐵板上來啦, 個板很熱的, 自家醬汁
鵝肝漢堡鐵板
個汁又係咸到....唔知原來日本野是咁重口味
鵝肝同漢堡是可以
鵝肝漢堡鐵板
炸物拚盤裡既薯角都一樣, 係生蠔同洋蔥圈叫好D
平時鐘意食熱氣野既我, 都食唔哂, 要放棄
炸物拚盤
題外話/補充資料: 唔會再有下次, 食完好似唔太飽咁, 因為好多都唔想食
2015-09-24
用餐優惠