2021-11-06 6038 瀏覽
好彩有book定位,餐廳比較細,我地八個人要分兩張枱,環境都有少少擠逼🙈餐廳有得用電話scan qr code落單,又環保又方便👍🏻·2小時晚市放題($298/位)🐟刺身類基本嘅三文魚吞拿魚油甘魚甜蝦都有,估唔到仲有帶子、花螺、青口同蟹腳😳刺身好厚切,正常放題質素😂·🍣壽司類平時食放題好少食壽司,但呢度嘅壽司幾特別吸引到我叫幾件試下😆海膽吞拿魚唔錯,海膽唔腥臭👍🏻·🍢串燒類蒲燒鰻魚必食😍好少放題會有鰻魚食,燒得岩岩好幾好食🤤仲叫左串燒一口牛,等左好耐都無黎,決定再落單,結果隔左好耐差唔多食飽晒先黎😵‍💫·🍤炸物類黃金燒扇貝勁多芝士,但中間粒帶子好細粒😂海蝦同松葉蟹棒天婦羅唔錯,唔厚粉😋吉列炸生蠔、芝士年糕、紫心香芋年糕、至尊鮮蝦多士、黑松露蝦多士都好食😚🤤仲有榴連炸彈一定要食😆·🍧飲品&甜品類比一般放題選擇多好多,有好多款雪糕雪條,連香蕉船都有😂😂飲品有水果茶都好正,唔洗飲罐裝汽水喇😎😎·間唔中口痕乜都想食果陣可以考慮下放題,呢度選擇真係好多,熟食質素唔錯,刺身有待改善啦🤫🤫
2小時晚市放題($298/位)
🐟刺身
🍣壽司