明星效應唔可信😩,怪不得無人排隊😰,中伏了❗️原本想去隔離「華姐」,但無時間排長龍等位,心諗大利有明星效應,品質應該唔會差太遠。今次真係受了教訓,以後寧願捱餓都唔要苦了肚皮。牛腩牛筋清湯腩河粉$57配料同湯頭都好足夠,但味道同品質差得很👎👎。牛腩無香味,肉質又柴又實,切得好大件,好難咬開,食咗一啖之後,我不其然望一望食緊嘅係牛腩定是煲完湯嘅豬肉😰,真係名不副實。牛筋偏腍,沒有太大口感。湯頭味道亦好淡🙈,唯一可取係河粉夠幼滑。芥蘭翠綠新鮮,但煮得太腍。老闆娘好有禮貌,但樓面亞姐就不停用各種方法催促人走,包括好大聲同等位嘅人講邊張枱食完就走。正當我同朋友夾錢埋單時,亞姐企嚟我哋中間,不停問係唔係食完,我真係忍唔住同佢講:「我地走啦!你一陣先執枱啦!」😡😡😡永別啦!

牛腩牛筋清湯腩河粉$57