以前嘅chowtime係幾好的,但自己轉左餐牌後己經變左兩點事!特別係某個員工態度!我去收銀講我要個炸雞脾煎蛋飯,個收銀阿姐(中年略胖身材)話唔知咩黎,叫我俾個number佢,我話:「下你問返我轉頭?我要去menu搵返個number俾你?」皆因當時menu不在收銀櫃,要行去拎先見到,我就行過去搵返個number俾佢,佢先講「唔好意思我地你跟number落單!」喂大佬你咁樣做野架?要個客人搵返個number俾你,而唔係你自己搵完同客人confirm? 好啦,我叫完出去等外賣,我仲特登行返入去問係咪會拎個外賣出黎叫number, 佢話係,之後我等左好耐,大約20分鐘都未有,我就行入去,點知個外賣俾人放埋左一邊,我即時問點解無人拎出黎?個阿姐就指住其他員工,其員工話唔知道呀咁。之我仲有跟餐凍檸茶少甜,但當我返屋企一喝,好大陣煙味,係超勁,我嚴重懷疑俾人加左料,我即時倒左杯野無飲!其實哩間野嘅某位阿姐服務態度差都唔係第一次,我己體驗過幾次,有次係一野大力放杯野喝落我枱,乜都無講,啲水啲差飛出黎!請你地好好檢討你地嘅服務態度!否則再好食都無用,心情都無晒!

2023-09-14