招聘中
今天
今天
20天前
20天前
更多筍工 (5)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2011-03-13 74 瀏覽
吃過三哥的糊辣湯後 一直愛不釋手這湯底真的好味到不行~ 讚 ! 40蚊一個套餐 以份量同味道來說 是超值了~原本諗住帶老婆去試下維記, 點知維記收左檔見到隔離就係三哥~~二話不說 等我再回味回味一下糊辣湯這分店湯底 相對 通菜街那邊的, 好像稍微 辣了不過對我來說沒差, 一樣咁好味原本好愉快既一餐飯, 到差不多食完時就出事了我碗麵食剩1/3 左右, 杯野都未飲過咁濟其實鋪入面 仲有位, 我坐緊張細圓台 已經坐左總共五個人其中一個樓面員工編號 『 309 』 見我地差不多食完, 就開始係我地隔離不停話 呢兩個就食完架喇, 2位入黎坐住先, 令一張台本身五人增加至七人本身都由佢架喇, 跟住好快果兩個客人見到另一張台有位就過左去果位309號 既員工 依然不停係我地隔離係咁叫 話 呢兩個食完架喇 快d 入黎坐住先一直來來回回左3次, 試問有邊個客人唔想好好地咁品嚐食物呢?服務質素對飲食業黎講係好重要架嘛, 就算個客真係就黎走, 都唔洗不停係人地隔離係咁講原來諗住食完唔夠飽既可能會再叫多個雞翼俾老婆食既念頭都打消左直接去附近食糖水好過~~~第一次係三哥度食到咁谷氣 !! 下次一定唔會再去福榮街呢
吃過三哥的糊辣湯後
一直愛不釋手

這湯底真的好味到不行~ 讚 !

40蚊一個套餐 以份量同味道來說 是超值了~

原本諗住帶老婆去試下維記, 點知維記收左檔
見到隔離就係三哥~~二話不說 等我再回味回味一下糊辣湯
這分店湯底 相對 通菜街那邊的, 好像稍微 辣了
不過對我來說沒差, 一樣咁好味

原本好愉快既一餐飯, 到差不多食完時就出事了
我碗麵食剩1/3 左右, 杯野都未飲過咁濟
其實鋪入面 仲有位, 我坐緊張細圓台 已經坐左總共五個人
其中一個樓面員工
編號 『 309 』

直接去附近食糖水好過~~~第一次係三哥度食到咁谷氣 !!

下次一定唔會再去福榮街呢間三哥, 轉戰旺角民華同太興咖哩牛腩飯 算了~
2011-03-12
  • 糊辣湯底