餐廳: 農圃飯店
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
整體黎講都係正常水準,野食都算細緻,但未試到星級既感覺。可能因為係食午餐,未食到啲主菜。下次可能要試多啲主菜試真啲。有啲驚喜係佢前菜有白苦瓜,唔係好多地方有~牛仔骨,佢用西式煮法可以揀黑椒,燒汁同紫羅,因為唔知紫羅係咩野就諗住點黎試,黎到侍應解釋話紫羅係菠蘿咁解🤣🤣🤣🤣個牛仔骨煮得幾好,同埋揀得幾好,幾大舊肉~松茸餃,十足真材實料! 裡面啲蔬菜都好新鮮!食落就知係新鮮做起,有心之作!大腸好食,而家好少高級餐廳會煮大腸,因為又要洗又賣得唔貴,呢到既大腸大大份,仲要煮得好食,都幾難得。

有啲驚喜係佢前菜有白苦瓜,唔係好多地方有~

個牛仔骨煮得幾好,同埋揀得幾好,幾大舊肉~

2021-07-10
  • 松茸餃