2023-05-29 406 瀏覽
今日中午朋友提議食放題, 剛好啱我心意😁,因為已經有幾個月冇食, 就揀了御滿屋日本料理,位於旺角彌敦道655號胡社生行1樓。 相信好多朋友都食過這間日本料理放題, 地點方便, 卡位闊落舒適, 自助區食物整齊清潔。 食物方面種類非常多😍,有刺身、壽司、熟食和炸物,我食了刺身、雪花牛鍋、 麻辣小龍蝦、牛油炒粟米、燒紐西蘭羊鞍、 蒲燒鰻魚、汁燒帆立貝、 蒜蓉燒生蠔、御品鮑汁燴花膠、 美國薄燒牛肉、海膽手卷、帝王蟹棒天婦羅、 鹽燒左口魚邊壽司、 海膽吞拿魚茸壽司、 燒汁鮑魚仔軍艦、 燒有機菠蘿、 鹽燒牛舌、 貓山王榴槤炸彈, 全部都做得幾好🤤, 刺身好新鮮👍🏻, 熟食每款味道都不錯,上菜速度又快。 自助區有多款小食、甜品、爆谷、炸物、 飲品和酒類,各款都好吸引, 我就當然留肚食雪糕,Movenpick 士多啤梨雪糕和Dreyers 宇治抹茶十勝紅豆杯,非常滿足呀! 整體款式多, 價錢合理, 地點方便, 值得推介。👏🏻👏🏻 🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作參考😊。

食物方面種類非常多😍,有刺身壽司、熟食和炸物,我食了刺身、雪花牛鍋、 麻辣小龍蝦、牛油炒粟米、燒紐西蘭羊鞍

刺身

海膽手卷

鹽燒左口魚邊壽司、 海膽吞拿魚茸壽司

燒汁鮑魚仔軍艦

蒜蓉燒生蠔

麻辣小龍蝦

雪花牛鍋

燒紐西蘭羊鞍

整體款式多, 價錢合理, 地點方便, 值得推介。👏🏻👏🏻

2023-05-15
麻辣小龍蝦
雪花牛鍋
燒紐西蘭羊鞍
  • 午市放題
  • 鹽燒左口魚邊壽司、海膽吞拿魚茸壽司