2024-02-27 122 瀏覽
上次第一次食過覺得好好食!今日特登再叫外賣,在網上平台搵極都搵唔到燒鵝油雞雙拼飯,唔緊要!我分別買燒鵝飯同油雞飯,到時自己將兩個飯平均分番,另外叫左一個燒鵝叉燒飯比呀仔食,一打開飯盒時,開頭仲覺得店家咁好既,比隻脾位我,再望多望唔對路呀!咩料呀?燒鵝無皮既,我諗大多數人食燒鵝主要都食鵝皮,無左皮真係差好多!從收到個外賣3分鐘內,我2次致電餐廳,第一次係我發現無跟醬料,店家話點外賣時要註明先會比,我話我在外賣平台搵唔到邊個位置可以註明,如果搵到我點個燒鵝叉燒飯,將叉燒改成油雞,唔使特登叫多個油雞飯,最後我問店家無皮無醬汁點算?店家話叫我自己上平台投訴!🧐難得搵到屋企附近有間覺得唔差既燒味餐廳,竟然今次會係最後一次幫襯😔