2017-11-30 86 瀏覽
寒流襲港,突然好想食韓國Kim chi。老公提議韓燒,但港女上身覺得好似差少少但又唔提counter propose. 我家老爺即轉話食呢間啦!原來係韓式cafe, 又幾得意,至少有新鮮感先啦餐廳裝修好合我品味, fancy decoration, Tiffancy blue嘅牆身,天花燈飾簡潔時尚,坐低傾偈舒服自在。食物嘅配搭特別,西餐再加入韓風元素。出奇嘅夾囉!沙律菜新鮮,仲要份量好大,加上清新柚醋沙律汁,醒神開胃!煙三文魚筆者本身好鍾意食,咬落個pizza 度,充滿蕃茄味又有少少辣好鬼得意!原來加入泡菜夾係中間!味道真係好夾好好味!鐵板泡菜海鮮麵,芝士濃郁,夾雜辣辣地嘅泡菜,簡直係完美示範!老公今次揀呢間餐廳完全乎合我想食泡菜嘅慾望,又有新意思!抵讚!重點係食到咁飽先$250,實在太抵食!

原來係韓式cafe, 又幾得意,至少有新鮮感先啦

食物嘅配搭特別,西餐再加入韓風元素。
出奇嘅夾囉!

沙律菜新鮮,仲要份量好大,加上清新柚醋沙律汁,醒神開胃!

重點係食到咁飽先$250,實在太抵食!