為女兒預祝生日, 因此一家大細到此店。 因為女兒1pm才camping完, 所以1:30pm才到達漢和, 心想密密食到3:30pm都夠。食物品質okay嘅, 不過好似以lunch來說, 生肉種類少了點, 熟食就差不多。 我較喜歡豬腳薑(可能少人吃及不斷煲住, 成煲都是充滿骨膠原, 豬腳入口即化, 蛋是鐵蛋, 醋入口甜酸適合,滿口都是骨膠原。吃完一大碗感覺頓時皮膚滑嘟嘟,人都靚咗精神咗, O 喎!)甜品類也很正! 豆腐花滑不溜口, 糖醬裏有薑汁,食多幾碗都抵。西米露雖然只是椰汁,但調配適宜, 我還自己加菠蘿粒、西瓜粒變成什果西米露, 出面都要十零元一碗, 現在食幾多都得。甜品還有熱綠豆沙(真係煲到起沙嫁!), 雪糕和涼粉。 任飲只有豆漿和酸梅湯, 我見叫套餐的飲品都是職員在自助機倒出來。環境就唔得, 唔係迫唔迫嘅問題, 而係地下黏黏的兼周地都有醬汁, 收碟速度慢。原來3:30pm收市, 但3pm有職員會提醒要拿食物便盡快拿, 因為出面要收食物了。 因此很多人出去搶攻。
為女兒預祝生日, 因此一家大細到此店。

有生的有熟的,任君選擇
2010-08-17
$74.80 (午餐)
生日
有生的有熟的,任君選擇