餐廳: The Chinese Library
資訊:

🌟非常滿意的精緻fusion中菜✨招呼朋友一流之前嚟過依度,已經覺得好滿意😍環境裝修,10分有格調推介咗好多朋友過黎,個個都表示好滿意😘今次同朋友一家慶祝生日🎂佢哋都話招呼朋友一流✨冇介紹錯👍🏻🩷今次留左隻片皮鴨🦆 有師傅現場表演片埋👻點的醬有3種~ 黑松露的烤鴨醬好特別啊😍🩷煙燻乳鴿非常好食😋 又係打卡拍片的菜式~ 即場上菜的時候係你面前點火~ 外皮香脆之餘又保留肉汁嫩滑~ 非常juicy 😍😍出面好難食到甘好食的乳鴿~ 必食啊 🩷尼度既叉燒都你必食的👻 軟冧鬆化 肥瘦適中~ 我一個人食左3舊😍🩷湯 好特別😋 好鮮味 基本上 樣樣都好特色好好食😋隨便叫都非常有特色❤️招呼朋友一啲都唔失禮😘😘
🌟非常滿意的精緻fusion中菜✨招呼朋友一流
之前嚟過依度,已經覺得好滿意😍
環境裝修,10分有格調
推介咗好多朋友過黎,個個都表示好滿意😘
今次同朋友一家慶祝生日🎂
佢哋都話招呼朋友一流✨冇介紹錯👍🏻
🩷今次留左隻片皮鴨🦆 有師傅現場表演片埋👻
點的醬有3種~ 黑松露的烤鴨醬好特別啊😍
🩷煙燻乳鴿非常好食😋 又係打卡拍片的菜式~
即場上菜的時候係你面前點火~ 外皮香脆之餘
🩷湯 好特別😋 好鮮味