咁多年來每一年嘅生日呢基本上屋企人呢都會買返金蘋果嘅蛋糕真係諗住唔使擘大對眼諗都唔使每一個都係新鮮好味道有質素就算每年都加價呢,都覺得值得特登入去咁遠嘅地方買女兒今年五歲生日啦,學校同埋屋企都會買蛋糕我都已經諗定係買金蘋果㗎啦,尋日呢特登走去舖頭真係信心嘅一票瞌埋眼買一個芒果蛋糕,點知夜晚返屋企好期待食嘅時候竟然係黑色好多唔新鮮嘅芒果士多啤梨,基本上係謝左。尋日仲同店員講下星期會再叫姐姐嚟多個蛋糕拎返返學校,睇嚟今次之後真係唔會有下次,今次真係好失望都幾,好唔開心因為食緊蛋糕嘅時候老公都提我其實上年都試過係咁情況,只不過係我自己唔記得,純粹係憑信心同埋憑感情每年都走去買,即係話嚟緊我唔可以再喺呢度買蛋糕🥲🥲🥲

就算每年都加價呢,都覺得值得特登入去咁遠嘅地方買

2024-03-18
外賣自取
$170 (其他)
生日