餐廳: 星宴中餐廳
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2016-10-06 3686 瀏覽
最近因為朋友介紹話W hotel 生日月份會有免費蛋糕同酒送返,咁岩因為有屋企人生日竟然決定出去食飯,所以經朋友介紹就試下。頭一次試佢地中菜叫星宴,飲茶、環境同服務都係一流,尤其係服務方面,因為我今日帶埋老人家去,老人家想去洗手間,有同事主動扶佢去,我去過好多酒店都未試過有咁既服務,睇得出酒店職員真係好細心,個舉動令我覺得好窩心!而且啲點心好精緻,價錢好合理!第二次我生日去Kitchen食Buffet用左個生日優惠,生日蛋糕原來有成5款可以選,實在令我覺得有驚喜,支酒都唔錯,令我自己覺得值回票價!Buffet食物款式都多,最鐘意生蠔同龍蝦都係必食!最緊要個環境好舒服,餐廳樓底高又有海景!不過里間酒店我最欣賞係啲員工,服務員真係十份好,而且酒店環境好時尚感,唔似出面比較舊式既酒店,本人真係非常推介W hotel都會叫朋友去!
而且啲點心好精緻,價錢好合理!

本人真係非常推介W hotel都會叫朋友去!
  • 片皮鴨