2014-03-18 7215 瀏覽
 今日補返某節日慶祝, 豪豪地就去食下洲際大家一定要記住洲際BUFFET 係冇生豪, 想食生豪既朋友可能會有D 失望不過洲際BUFFET 有鵝肝同好多冷盤比大家開懷狂食冇幫襯一段日子, 估唔到原本價錢已經加到一千, 好彩有人請夜晚去有” 幻彩詠香江”, 雖然有D 把鬼, 但對住海景, 總叫有靚景黎到食物, 我又點會放過先黎一大碟冷盤佢有龍蝦仔, 亞拉斯加長腳蟹, 麵包蟹, 加菲蟹, 仲有好似係青蟹蟹肉清甜冇雪味, 龍蝦仔爽口香滑, 仲有好多膏, 正呀場內食物又點止甘小有黑糖麵包配各式芝士, 可謂絕配有食極都有既香濃鵝肝, 配上多士仔加洲際既鵝肝汗, 食完個口仲有香濃既鵝肝味, 正宗既齒夾留香有即煎既羊架, 牛脷都係好味推介仲有BUFFET 市通常都有西冷, 洲際仲加有豬肉卷, 不過我覺得豬肉卷太過肥, 麻麻地最後緊係廿多款既甜品係依餐既另一個重點我特別鐘此意檸檬芭菲既清新, 同多款口味既馬卡龍真係大飽口福

今日補返某節日慶祝, 豪豪地就去食下洲際
不過洲際BUFFET 有鵝肝同好多冷盤比大家開懷狂食
冇幫襯一段日子, 估唔到原本價錢已經加到一千, 好彩有人請
黎到食物, 我又點會放過先黎一大碟冷盤
冷盤
蟹肉清甜冇雪味, 龍蝦仔爽口香滑, 仲有好多膏, 正呀
場內食物又點止甘小
有黑糖麵包配各式芝士, 可謂絕配
面包區
有即煎既羊架, 牛脷都係好味推介
最後緊係廿多款既甜品係依餐既另一個重點
我特別鐘此意檸檬芭菲既清新, 同多款口味既馬卡龍
真係大飽口福
題外話/補充資料: [推介] [推介]