Café Circles

餐廳: Café Circles
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
資訊:

資訊:

2015-09-20 23598 瀏覽
3個月第2次食之前食其實冇乜期望, 咁梗係ok先再食一入到去就見到一張夠座成30人嘅長枱, 枱上有不同擺設, 極具氣派其實仲有4人及6人房間(間隔), 非常窩心食物方面唔算突出, 人有佢有咁啦, 不過冇生蠔魚生不過不失, 略嫌款式較少龍蝦仔賣相唔錯, 較淡口coldcuts 冇乜特別, 款式較少, 齋冇咩味, 齋過普通嘅齋熱葷反而係比較出色食物冇生蠔, 有焗蠔, 有扇貝, 味道唔錯炸子雞同乳鴿皮脆肉嫩, 乳鴿一出就冇晒燒牛肉都唔錯, 廚師仲好有心介紹醬汁, 又驚我唔夠食最後係甜品, 款式太多不能盡錄甜品精緻, 味道唔錯, 重點係唔太甜, 可以食多d, 連朱古力噴泉都唔冇話污糟芒果布甸同焦糖燉蛋係推介
3個月第2次食

之前食其實冇乜期望, 咁梗係ok先再食

其實仲有4人及6人房間(間隔), 非常窩心

食物方面唔算突出, 人有佢有咁啦, 不過冇生蠔
魚生
魚生不過不失, 略嫌款式較少
龍蝦仔
龍蝦仔賣相唔錯, 較淡口
cold cuts & 齋

熱葷反而係比較出色食物
焗蠔
扇貝
冇生蠔, 有焗蠔, 有扇貝, 味道唔錯
炸子雞 & 燒乳鴿
炸子雞同乳鴿皮脆肉嫩, 乳鴿一出就冇晒
牛仔肉
燒牛肉都唔錯, 廚師仲好有心介紹醬汁, 又驚我唔夠食
芒果布甸
朱古力蛋糕
甜品
焦糖燉蛋
最後係甜品, 款式太多不能盡錄

芒果布甸同焦糖燉蛋係推介
題外話/補充資料: 其實呢個價錢俾到呢個食物質素係唔錯, 加上地方好坐, 唔算嘈, 個人推介係一個dinner gathering好地方. 員工方面好主動介紹, 埋單仲問我地俾咩credit card, 算完有咩着數仲主動suggest我地分單, 計到最平. 今時今日咁嘅服務, 難搵囉
2015-09-19
用餐優惠