2023-05-21 980 瀏覽
今次去咗一間隱世嘅小店,佢嘅壽司價格都比較親民,如果想對自己好啲,又咁多budget 都不妨可以嚟試吓呢間小店👍🏻✨三文魚脆脆卷-呢個係我最鍾意嘅壽司,佢係三文魚腩同一啲炸面整嘅卷物,佢嘅三文魚非常肥美,而且用火槍炙過,所以整體食落有三文魚嘅甘香,仲有一啲天婦羅卜卜脆嘅口感,層次非常豐富。✨白玉豚-唔係太多地方都有呢隻魚買,佢係一隻比較淡口嘅魚嚟,不過都有油脂嘅甘香,唔鍾意太重口味嘅朋友可以試吓。✨帶子-佢嘅帶子好大粒,食落非常之鮮甜,加上價錢都好親民,絕對係必食之選。✨甜蝦-甜蝦大隻得嚟,仲要非常彈牙鮮甜,所以最後每人都嗌咗多咗round嚟食!✨玥屋蛋-其實即係玉子燒壽司,佢係屬於甜口嘅玉子燒,有好香嘅蛋味,最重要係佢嘅賣相好靚,仲有玥屋嘅標誌,拎嚟打卡就一流啦!最緊要係師傅整完壽司會直接放喺你枱面個玻璃架上面,完全係平民版嘅Omakase!提提大家,佢係位於奥運站同大角咀之間,基本上喺奧運站行5分鐘就可以到么不過依間舖頭嘅位置唔大,得八個座位,所以大家如果想去嘅就記得要打電話去book位啦🤣❤️📍玥屋(大角咀)大角咀海景街44號地舖💵$250

📍玥屋(大角咀)
大角咀海景街44號地舖

💵$250