2024-02-29 142 瀏覽
又到咗介紹鰂魚涌區午餐嘅時間,呢間開業多年嘅羅勒餐廳,喺鰂魚涌區太古坊附近一帶返工嘅朋友一定認識!地點嚟講佢都算幾隱世📣,喺海光苑地下商場一個好友嘅舖位。呢間餐廳都有其他分店嘅。Weekday嚟食lunch好旺場👥,全場滿座,好彩我有朋友早去攞位。呢間餐廳都幾受外國人歡迎,而且都有唔少喺呢區返工嘅印度人喺度食lunch,所以想試一定要早啲去搵位!Weekday lunch menu我就影低咗放上嚟,通常我都唔諗咁多,一於試下個全餐,特色印度烤肉料理。基本上咩都有啲,老實講我都分唔清食緊乜😝!但係就幾香幾好食。應該就有一個係咖哩雜菜,仲有一個印度烤雞。其餘兩個肉類咖哩我都食唔出係咩。大家有機會喺鰂魚涌食lunch不妨試一試,當然夜晚都可以嚟食,仲有啤酒飲添!🍻

特色印度烤肉料理